2012. augusztus 28., kedd

Ebben az évben is elindul a Fejér Megyei Csocsóbajnokság!

Már 11. alkalommal rendezik meg a Fejér Megyei Bajnokságot, melyet a Fejér Megyei Csocsóközösség indít útjára 2012. szeptember 22-én. 







A XI. Fejér Megyei Bajnokságon is nyolc fordulóban küzdhetnek meg egymással a játékosok. A nyolc forduló összesen négy ligájában mérhetik össze erejüket. 

A kategóriák pedig nem mások mint:
  • "A" liga: Nyílt páros, amiben mindenki elindulhat.
  • "B" liga: Haladó páros, amiben az országos páros ranglista első 50 helyezettje. Valamint, aki volt már PRO vagy PRO MASTER besorolású, nem indulhat.
  • "C" liga: Amatőr páros, amiben csak az országos páros ranglistán nem szereplő játékosok indulhatnak.
  • Vegyes páros: Csak fiú-lány párosok nevezhetnek. 

"A" és "B" liga mind a nyolc fordulón lesz, viszont, "C" liga csak a páratlan fordulókon. Vegyes páros pedig a páros fordulókon, valamint a harmadik fordulón is. Ennek oka az, hogy a tavalyihoz hasonlóan, a harmadik forduló egyben a Magyar Bajnokság 1. fordulója lesz.

A bajnokságban fordulónként pénzdíj a jutalom, összetettben a dobogósoknak, pedig, egy igen nagyméretű kupa jár. "C" ligában a fordulónkénti helyezetteknek érem dukál.

Az "A" és "B" ligában a 6 legjobb eredmény számít bele az összesítettbe. A Vegyes páros kategória, mely 5 fordulóból áll, amiből a legjobb négy, a "C" liga pedig négyfordulós, amiből a legjobb három eredmény számít bele az összesítésbe.

A versenyen természetesen az ITSF szabályzatának magyar fordítását alkalmazzák a szervezők. A lebonyolítás minden kategóriában DKO rendszerben zajlik. Az "A" ligában főágon három, vigaszágon két nyert szettig zajlanak a mérkőzések. "B"-, "C" ligában és Vegyes párosban főágon, valamint vigaszágon is két nyert szettig.

A részletes információkért tekintsétek meg a teljes versenykiírást online vagy töltsétek le itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése