2013. szeptember 26., csütörtök

Leonhart világbajnokság 2013. 09. 27 - 29. (Folyamatosan frissül!)

A 2013-as Leonhart világbajnokságot a tavalyihoz hasonlóan Németország rendezi meg, Medebach-ban. 

Kövessétek velünk a világbajnokságot, mivel szépszámú magyar delegációnak drukkolhatunk együtt!







Update 20

A Leonhart VB utolsó napján, nyílt egyéni kategóriában végül Tari Balázs, Rozsos Gábor és Tálai Gergely is a 33. helyen fejezte be a versenyt. Csige Tamás pedig a legjobb kilenc között zárta a kategóriát.

A női egyénit Sági Andrea és Takács Noémi is a 17., Koncz Petra  a 9. hellyel zárta.

Update 19

Nyílt egyéniben Csík Pál, Ikervári Róbert, Jándi Tibor a 129. helyen végeztek, Detre Dávid és Nyitrai Róbert a 65. helyen, míg Kiss Géza a 33. hellyel zárta a kategóriát.

A még játékban levő magyar indulók közül Csige Tamás és Tari Balázs egymással fog megküzdeni a legjobb 17-be jutásért. Tálai Gergely egy erős ellenféllel kerül szembe; Collignonnal fog megmérkőzni. Nyílt egyéniben még Rozsos Gábornak szurkolhatunk.

Női egyéniben még mindegyik magyar női játékosunk bent van.

Update 18

A magyar férfi válogatott megverte a németeket, ráadásul a saját asztalukon! Gratulálunk!
 
Update 17

Ikervári Róbert német párjával, Brecht Pynoo-val a 65. helyen zárták a Nyílt Párost. A 33. helyen végeztek Nyílt Párosban Tari Balázs - Nyitrai Róbert, Rozsos Gábor - Csík Pál, Csige Tamás - Ismael Saban párosok, valamint a 9. helyig jutottak Kiss Géza - Jándi Tibor és Detre Dávid - Tálai Gergely.

Női Párosban Sági Andrea és Lidia Pynoo a 17. helyen végeztek. Koncz Petra - Jobstmann Sophie és Takács Noémi - Jas Jojanneke párosok a 9. helyet érték el.

Update 16

Takács Noémi és Jándi Tibor a 4. helyen zárták a Rookie Páros kategóriát. Semipro Párosban végül a német páros lett az aranyérmes, így Tari Balázs és Nyitrai Róbert a második hellyel zárta a kategóriát.

Update 15

Ma, azaz a szombati napon a még be nem fejezett kategóriák lezárása lesz terítéken. A Rookie Páros, Pro Páros, Semi-Pro Páros és Férfi Nemzetek Kupája kategóriákban szurkolhatunk még a magyarokért.

Semi-Pro kategóriában Tari Balázs és Nyitrai Róbert már a döntőben vannak, Pro Párosban Detre Dávid és Tálai Gergely a legjobb 4 közé jutásért fog majd játszani, Takács Noémi és Jándi Tibor Rookie Párosban pedig a döntőbe kerülésért küzdhet.

A ma induló kategóriák a Nyílt Páros, Női Páros, Junior Páros, Senior Páros és a Kerekesszékes Páros. Magyar versenyzők a Nyílt és Női kategóriákban fognak indulni. A kvalifikációs mérkőzések szokásosan délelőtt fognak lezajlani, a főtáblás meccsek pedig 13 órakor fognak kezdődni.

Update 14

A magyar férfi válogatott rendkívül jól teljesített, nagyon szoros küzdelemben Belgium fölé tudott kerekedni. Ez azt jelenti, hogy Magyarország játszhatja a 2013-as Leonhart Világbajnokság férfi csapatversenyének döntőjét a Németországgal.

Nem kis feladat megverni a saját asztalukon a házigazdákat, különösen annak fényében, hogy rendkívül erős csapatot raktak össze idén. A német keret tagja: Ingo Aufderheide, Marc Balic, Oke Harms, Maximilian Hoyer, Longlong Krutwig, Yannik Hansen, Christopher Marks, Ulrich Stoepel és Knuth Stecker.


Update 13

Semipro páros döntőben a Tari - Nyitrai páros, míg Pro párosban már csak a Detre - Tálai párosnak szurkolhatunk. Ők a negyeddöntőbe kerülésért azzal a párossal (Wensink - Hermans) játszanak, akik Csige Tamás és Ismael Saban kettősét kiejtették.

Update 12

Elkezdődtek a válogatottak közötti versenyek is: a magyar női válogatott (Takács Noémi, Koncz Petra, Sági Andrea) a hollandokkal került szembe, de a holland csapat erősebbnek bizonyult, így ők jutottak tovább.

A férfi válogatott tagjai első körben a csehekkel birkóztak meg, melyet sikeresen hoztak. Következő ellenfelük az igen erős belga válogatott lesz. Többek közt olyan nevek ellen fognak mérkőzni, mint Frédéric Collignon, Giuliano Bentivoglio, Sven Siongers, Erwin Metten, Tom Van de Cauter, Arthuro Carletta.

Magyar férfi válogatott: Detre Dávid, Tálai Gergely, Csige Tamás, Kiss Géza, Tari Balázs, Nyitrai Róbert, Jándi Tibor

Update 11

Tari Balázs és Nyitrai Róbert a legjobb 4-ben Semi-Pro Páros kategóriában.

Update 10

Koncz Petra és Giuliano Bentivoglio is kiestek a vegyesből a 9. helyen.

Jándi Tibor és Takács Noémi Rookieban a legjobb 4 között vannak, Pro Párosban Detre és Tálai a legjobb 8-ban, Csige és Ismael Saban pedig a legjobb 16-ban vannak. Semi-Pro Páros kategóriában Tari Balázs és Nyitrai Róbert épp a legjobb 4 közé jutásért játszik a dánokkal, Amalie Bremerrel és  Camilla Lohmannal.

Update 9

Rozsos Gábor és Csík Pál nem jutottak túl Semi-Pro Párosban Winfried Neuhauson és Antonia Schafferen, ezért a 17. helyen végeztek.

Update 8

Csige Tamás és Ines Stihler sem bírtak a Balic - Brose párossal Vegyesben. Csige és Stihler a 9. helyezés érték el.

Update 7

Egy kis érdekesség: a Pro Páros kategóriában kiesett a tavalyi nyílt páros kategória aranyérmes párosa Tom Van De Cauter és Andreas Esterbauer. Legyőzőjük nem más volt mint a két visszatérő klasszis Frédéric Collignon és Billy Pappas.

Update 6

Koncz Petra és Sophie Jobstmann a 33. helyen zárták a Rookie Páros kategóriát. Ellenfelük Marc Dupont és Lynn Keppens voltak.

Derte Dávid és Lilly Andres is kiestek a Vegyesből ugyancsak a 33. helyen. Az ő továbbjutásukat Wendy Huybrechts és Gilles Perrin hiúsította meg.

Update 5

Kiss Géza és Rok Slokar kiestek a Pro Páros kategóriából. Giuliano Bentivoglio és Yannick Correia eredményesebbnek bizonyult az egymás elleni párharcban. Kiss és Slokar így a 17. helyen zárták a kategóriát.

Update 4

Ikervári Róbert és Sági Andrea, sajnos, kiestek a Rookie Párosból is. A legjobb 32-be jutásukat két belga Sam Van Eijsden és Ryan Timmers akadályozta meg.

Update 3

Kiss Géza és Takács Noémi a 17. helyen zárták a vegyes páros kategóriát. A rendkívül erős német páros Marc Balic és Sabine Brose ejtette ki őket.

Koncz Petra és Giuliano Bentivoglio nagyszerű teljesítménnyel kiejtették vegyesben a tavalyi világbajnok belga párost Sven Siongerst és Nele Missottent.

Közben mennek a Pro Páros, Semi-Pro Páros és Rookie Páros kategóriák is. Eddig mindenki szépen halad előre.

Update 2

Vegyes páros kategóriában Sági Andrea és Ikervári Róbert sajnos kiestek, így ezt a kategóriát a 33. helyen zárták. Ellenfelük két német játékos Vera Büssing és Mathias Trampler volt.

Update 1

Vége van a délelőtti kvalifikációs meccseknek. Minden magyar játékos sikeresen átjutott a rostán.

És elkezdődött végre a 2013-as Leonhart Világbajnokság!

A verseny részletei

Idén 17 kategóriában mérkőzhetnek meg a legjobbak. A menetrend a következő:

Szeptember 27. (péntek)

  • Pro-, Semipro-, Rookie páros
  • Vegyes páros
  • Válogatott versenyek (férfi, női, senior és junior)

Szeptember 28. (szombat)

  • Nyílt páros
  • Női páros
  • Junior páros
  • Senior páros
  • Kerekesszékes páros

Szeptember 29. (vasárnap)

  • Nyílt egyéni
  • Női egyéni
  • Junior egyéni
  • Senior egyéni
A teljes kiírást elolvashatjátok ide kattintva. Az összes indulót pedig a kategóriák nevére kattintva olvashatjátok el.

Magyar indulók kategóriánként
 A többi indulót pedig a kategóriák nevére kattintva olvashatjátok el.


Ikervári Róbert - Pynoo Brecht (Ger)
Kiss Géza - Jándi Tibor
Rozsos Gábor - Csík Pál
Csige Tamás - Saban Ismael (Bel)
Tálai Gergely - Detre Dávid
Tari Balázs - Nyitrai Róbert

Csige Tamás
Csík Pál
Detre Dávid
Ikervári Róbert
Jándi Tibor
Kiss Géza
Nyitrai Róbert
Rozsos Gábor
Tálai Gergely
Tari Balázs

Koncz Petra - Jobstmann Sophie (Aut)
Sági Andrea - Pynoo Lidia (Ger)
Takács Noémi - Jas Jojanneke (Ned)

Koncz Petra
Sági Andrea
Takács Noémi

Koncz Petra - Bentivoglia Giuliano
Andres Lilly (Ger) - Detre Dávid
Sági Andrea - Ikervári Róbert
Stihler Ines (Ger) - Csige Tamás
Takács Noémi - Kiss Géza

Csige Tamás - Saban Ismael (Bel)
Tálai Gergely - Detre Dávid

Tari Balázs - Nyitrai Róbert
Rozsos Gábor - Csík Pál

Koncz Petra - Jobstmann Sophie (Aut)
Sági Andrea - Ikervári Róbert
Takács Noémi - Jándi Tibor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése