2012. szeptember 27., csütörtök

Beszámolunk a Leonhart VB eredményeiről!


A hétvégén egy újabb világbajnokságot rendeznek meg. Ezúttal a német Leonhart asztalon csapnak össze a világ legjobb játékosai.









Update 24
Sajnos, Csige Tamás kikapott Christian Szüle ellen, ezzel 9. helyen zárta a szereplést. Már nincs több hazánkfia játékban. Gratulálunk mindenkinek, aki elégedett az eredményeivel!

Update 23
Kiss Géza, sajnos, kikapott a svájci Gilles Perrintől. Detre Dávidot is búcsúztatta Ingo Aufderheide . Így ők a 17. helyen zárták a Nyílt egyéni kategóriát! Gratulálunk nekik!
Csige Tamás még bent van és legjobb nyolcba jutásért játszik a német Christian Szüle ellen.

Update 22
Csige Tamás elsőként került a legjobb 16-ba! Detre Dávid és Kiss Géza éppen játszik ehhez. Sajnos, Takács Noémi kiesett a női egyéniből. Így, a 9. helyen végzett! Gratulálunk!

Update 21
Ikervári Róbert nem jutott fel a főtáblára. Sági Andrea kivételével mindenki kiemelt lett. Andrea rögtön az első meccsén Dorota Wierzbickával, a páros női világranglista negyedikkel került össze, és sajnos, alul is maradt. Nyílt egyéniben Csige Tamás és Kiss Géza már sikerrel vették az első akadályokat. Detre Dávid, aki első kiemelt volt, még játsza az első meccsét.

Update 20
Javában zajlanak a kvalifikációs meccsek az egyéni kategóriákban. Női kategóriában Sági Andrea és Takács Noémi indul. Férfiben pedig Ikervári Róbert, Csige Tamás, Kiss Géza és Detre Dávid próbálhatja ki magát.

Update 19
Sajnos, Csige Tamás és Kiss Géza kikaptak Troels Triertől és Nils Wonsyldtól a bronzmeccsen, így, a negyedik helyen zárták a VB Nyílt páros kategóriáját.

Update 18
Kiss Géza és Csige Tamás elvesztette a meccsét, amit az osztrák Andreas Esterbauerrel és a belga Tom Van De Cauterrel vívott, de még van esélyük a harmadik helyre a bronzmeccsen.

Update 17
A magyar páros ismét feljebb ugrott egyet már a nyílt páros kategória legjobb négy csapata között vannak.

Update 16
Csige Tamás és Kiss Géza a legjobb nyolcban. Most szusszanhatnak egyet, mert ők jutottak be elsőként, és még nincs ellenfél.

Update 15
Detre Dávid és Adel Yousfi sajnos kiakapott a Wonsyldtől és Harmstól. Ezzel ők a 17. helyen zárták a Nyílt párost.

Update 14
Takács Noémi és Samantha Di Paolo, sajnos, kikapott a német színekben versenyző Asimenia Kiroglou és Katrin Matsushinta alkotta csapattól. Ezzel az 5. helyen zárták a női páros kategóriát.

Update 13
Kiss Géza és Csige tamás megnyerték a meccset. Ellenfelük a két német Maximilian Hoyer és Stefan Mann. Ez már a legjobb 8-ba kerülésért folyó harc. Detre és Yousfi pedig Sven Wonsylddal és Oke Harmsal méri össze tudását éppen.

Update 12
Takács Noémi és Samatha Di Paolo remek teljesítménnyel megverték a tavalyi második helyezett német női csapatot. Ellenfelük még nincs meg.

Update 11
Mindkét nyílt párosban szereplő csapat sikeresen vette az első akadályt. Csige és Kiss ellenfele most a cseh Jan Kovarik és Ales Brabenec lesz, Detre Dávidék még várnak az ellenfélre.

Update10
Takács Noémi és Samatha Di Paolo nyerték az első meccsüket. Most a tavalyi második helyezett német párossal, Lilly Andressel és Viviane Widajaval mérközhetnek a továbbjutásért. Nyílt párosban mind a két magyar érdekeltségű csapat előnyerő volt, tehát, ők most a második körben kapcsolódtak be a veresenybe. Detre Dávid és Adel Yousfi egy német párossal Erik Dahlmannnal és Tyler Burgmannal játszanak, Kiss Géza és Csige Tamás pedig a török származású ellenfeleket, Ali Tazegült és Cihan Ant próbálják legyűrni éppen.

Updeta 9
Délelőtt lementek a kvalifikációs meccsek a Nyílt, Női, Junior, Senior és Kerekesszékes páros kategóriákban. Ikervári Róbert és Sági Andrea, sajnos, nem jutott fel a főtáblára a nyílt kategóriában, de bejutott Detre Dávid Adel Yousfival és Csige Tamás Kiss Gézával. Női Kategóriában, pedig, Takács Noémiért szurkolhatunk, aki a svájci Samantha Di Paoloval indult.

Update 8
Sajnos, Kiss Géza és Csige Tamás kiestek a Pro páros kategóriából.

Update 7
Pro párosban Kiss Géza és Csige Tamás most az osztrák Andreas Esterbauerrel és a belga Tom Van De Catuerrel mérkőznek épp a legjobb nyolcba kerülésért.

Update 6
Sajnos, a magyar válogatott nem tudta legyűrni a hollandokat. A németek a belgákkal mérkőznek éppen a hollandok, pedig, a luxemburgiakkal mérhetik majd össze a tudásukat.

Update 5
Tévedés történt, még van magyar férfi válogatott! A kvalifikációkat sikeresen vette a csapat, és most Hollandok ellen játszanak, a legjobb négybe kerülésért!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!


Update 4
Az előzőekhez képest a változás, hogy Takács Noémi és Kiss Géza kiesett Vegyes párosból. Sajnos, úgy tünik, több meccset ma nem játszanak, mert nemsokára kezdődik a Nemzetek kupája.

Update 3
Sajnos, több magyar csapat is kiesett már. Aki játékban van még, az Csige Tamás és Kiss Géza Pro párosban (legjobb nyolcba jutást játszanak Andreas Esterbauer és Tom Van De Cauter ellen), Csige Tamás - Dorota Wierzbicka és Takács Noémi - Kiss Géza párosok Vegyes párosban.

  És az eddigi eredmények:

Rookie Páros:
Sági Andrea - Ikervári Róbert 33. hely

Semipro Páros:
Takács Noémi - Samantha Di Paolo 9. hely

További eredmények a kategóriák befejeztével.


Update 2
Sajnos, Vegyes párosból 2 magyar érdekeltségű csapat is kiesett: Sági Andrea és Ikervári Róbert egy belga csapattal szemben vérzett el (Tom Van De Cauter - Peggy Lefebvre), Detre Dávid - Lilly Andres páros pedig Rocco Raven (NED) - Ellen Van Onckelen (BEL) ellen maradt alul.

Már minden készen áll a Leonhart VB közvetítésére! Kép forrása: ITSF facebook oldala


Update 1
Minden magyar csapat sikerrel vette az akadályokat és felkerült a főtáblára! A Vegyes párosban nem volt kvalifikáció, és ott is elkezdődtek a meccsek.

A több mint 350 induló közt van 6 magyar játékos (részletek a korábbi posztunkban). Elsősorban az ő eredményeiket emeljük ki ebben a bejegyzésben, de minden eredményt megtudtok, ha követtek minket!

Az első nap Pro-, Semipro-, Rookie- és Vegyes páros kategória lesz, a kiesett játékosoknak sorsolásos, este héttől pedig, a Nemzetek Kupája. Nemzetek Kupájára sajnos nem tudott csapatot kiállítani a magyar delegáció, reméljük a sorsolásosban sem lesz magyar érdekelt (addig még ne essen ki senki! ). Viszont a másik 3 kategóriában vannak magyar indulók, akik eddig jól szerepelnek a kvalifikációkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése